Неприятен инцидент с 9 - годишно момиченце

Вчера тихо кварталче от 15-тина къщи в САЩ бе стреснато от неприятен инцидент. В извънградска част на Чикаго 9 - годишната Дебора Джонсън се застреляла в корема с пистолет тип "оса", притежаван нелегално от баща й. Момиченцето си играело

2010-09-12 20:01:17
Неприятен инцидент с 9 - годишно момиченце
Вчера тихо кварталче от 15-тина къщи в САЩ бе стреснато от неприятен инцидент. В извънградска част на Чикаго 9 - годишната Дебора Джонсън се застреляла в корема с пистолет тип "оса", притежаван нелегално от баща й.

Момиченцето си играело със сестра си Ванеса, която е на 11 години и намерили при играчките си това оръжие. Дебора се опитвала да го отвори и натиснала спусъка. Куршумът минал през корема на момичето и се спрял до най-долното ляво ребро.

Сестра й веднага звъннала на телефон 911 и била инструктирана какво да прави. Линейка пристигнала доста бързо и лекарите успели да спасят момиченцето. Операцията за премахване на куршума била тежка поради факта, че се е бил заклещил между две ребра и ваденето можело да засегне други органи. Лекарите успели да спасят живота на детето и да премахнат куршума.

Бащата, Майкъл Джонсън, ще бъде съден за притежание на незаконно огнестрелно оръжие и невнимание при съхраняването му. Каквото и наказание да му дадат от съда, надали има по- голямо от това да знае, че безотговорността му за малко да причини смъртта на детето му.

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия